Page 270 - MOBLER
P. 270

 FÖRVARINGSBACKAR & HYLLSYSTEM
Ett enkelt sätt att få ordning på alla saker som används och för att vi lätt kan hitta dem igen är att förvara dem i praktiska backar, boxar och lådor.
Vår populära serie med Plastbox Smart Store har låsbara lock och är stapelbara. Vi har även korgar i fina färger som lätt får plats i en bokhylla. Letar man efter ett tyst alternativ så har vi även det i vårt sortiment.
Stora förvaringslådor för utomhusbruk passar fint för förvaringen av uteleksakerna.
Vissa av våra boxar passar fint till förvaringen i ett stort urval av våra hyllsystem, som t. ex. String och Elfa. Välj mellan olika material som björk, bok eller metall. Välj färdiga set eller skapa ert eget hyllsystem.
Vårt sortiment erbjuder er stor valfrihet!
PLASTBOX SMART STORE COLOUR .............................. 272 PLASTBOX SMART STORE CLASSIC.............................. 273 PLASTBOX SMART RECYCLED.........................................274 FÖRVARINGSKORGAR OCH -BACKAR........................... 275 FÖRVARINGSLÅDOR ......................................................... 279 HYLLSYSTEM BIBLIOTEKET ............................................280 HYLLSYSTEM TEKNIS.......................................................282 HYLLSYSTEM I TRÄ ..........................................................284 HYLLSYSTEM COVER ....................................................... 285 HYLLSYSTEM STRING ......................................................286 HYLLSYSTEM ELFA ...........................................................288 UNIVERSALHYLLA ABA....................................................290
   268   269   270   271   272