Page 276 - KPM
P. 276

276 | PROGRAMMERING | ROBOTAR
NY
ARTIE 3000
En robot som kan programmeras att rita. Enkel programmering
på MAC, PC eller platta där det finns fyra olika varianter; förprogrammerade former, spel, mönster att måla samt fri kodning. Artie kan vända 360° och gå till höger, vänster, fram eller bakåt. Barnen lär sig basic programmering, geometri samt matematik samtidigt som de skapar härliga designs och har kul. 4 pennor medföljer. Engelska instruktioner. Artie är 16 cm hög och behöver 4 AA batterier, ingår inte. Lämplig från 7 år. ABS.
207 1125 1.195:-
MIO ROBOT
Ett vetenskapligt kit som lär dig montera en riktig robot. Programmera dess rörelser och skapa spännande utmaningar. Utrustad med en innovativ ultraljudssensor kan Mio upptäcka avstånd, vilket gör det möjligt för roboten att undvika hinder i sin väg medan den med sin magnetiska arm kan hämta saker. Lådan innehåller en mängd olika utbytbara komponenter som gör att du kan förvandla roboten så
som du vill, medan den illustrerade vetenskapliga handboken ger en mängd information. Lämplig från 8 år.
CYBER ROBOT
För alla teknikentusiaster. En otrolig robot för barn att montera
ihop, utrustad med Bluetooth och 5 olika spellägen. Ladda ner en gratis app. för plattor och smartphones och lär dig att programmera robotens rörelser, ljus- och ljudeffekter. Du kommer att kunna visa en simulering av det programmerade kommandot när det körs på din enhet för att styra roboten i realtid, precis som om du använde en fjärrkontroll. För att göra det ännu roligare att spela kan robotens väg ställas in manuellt via ett kretskort. Lämplig från 8 år.
             388 4408
525:-
388 4594
675:-
       DOC ROBOT
Roboten kan programmeras att gå av fri vilja eller följa en utstakad rutt från spelkorten, det hjälper barnet att utveckla sin logik och problemlösarförmåga. Roboten kan användas i ”smart mode”, och kan känna igen sin position på spelbrädan samt erbjuda förslag till spel för barnet. DOC lär ut bokstäver, nummer, färger och namn på djur. Lämplig från 3 år.
388 4409 895:-
 FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM #ABASKOL_SVERIGE   274   275   276   277   278